SW TAGRA.eu MINI 6 + čítačka čipových kariet

Kompletná verzia SW TAGRA.eu pre vyhodnocovanie a archiváciu dát z kariet digitálnych tachografov a pre vyhodnocovanie tachografových kotúčikov pre maximálne 6 vozidiel.
SW TAGRA.eu MINI 6 + čítačka čipových kariet
doprava zdarma
darček zdarma
653 EUR 544 EUR bez DPH
Skladem
streda 3.4.Prepravnou spoločnosťou:Osobne v Praze:dnesOsobne v Českých Budějovicíchstreda 3.4.
Kódtdt0018Záruka24 mesiacov

Kompletná verzia na vyhodnocovanie a archiváciu dát z kariet digitálnych tachografov a na vyhodnocovanie tachografových kotúčikov pre maximálne 6 vozidiel.

Softvér Tagra.eu je špičkovým riešením v oblasti dát a evidencie záznamov z digitálnych aj analógových tachografov. Umožňuje dopravným firmám archiváciu dát a vyhodnotenie práce svojich vodičov – najmä dodržiavanie nariadení EU 561/2006/AETR alebo 589/2006.
Hlavné prednosti systému sú užívateľské rozhranie, rýchla archivácia dát, presné vyhodnotenie a analýza vodičových jázd z hľadiska dodržania nariadenia EÚ, jednoduchý export požadovaných dát pre kontrolné orgány, možnosť jednoduchého plánovania, pravidelné aktualizácie, zákaznícky servis a podpora.
Softvér Tagra.eu disponuje užívateľským rozhraním, jednoducho sa ovláda a umožňuje rýchlu archiváciu a presné vyhodnotenie. Široká škála výkazov rozširuje možnosti použitia aj pre mnohé ďalšie potreby firmy.

Ročný licenčný poplatok 68 EUR bez DPH.

 

K novo zakúpenému softvéru TAGRA.eu je tiež možné získať zvýhodnené individuálne školenia. Viac informácií nájdete tu.

V prípade technických otázok nás, prosím, kontaktujte na telefónnom čísle +421 917 212 796 alebo na emaile tomas.gajdos@tdt.sk

Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevku
Opýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevku
Pridať reakciu
PopisDiskusia
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies